Behandlingar

Mina behandlingar

Ansiktsbehandling

Välj en unik Esse Ansiktsbehandling som passar din tidsram, i ditt liv. Fantastiska och unika ansiktsbehandlingar med Esse levande Probiotika som gör skillnad i din hud och utstrålning. Vi vill att du ska få ut det bästa av din behandling och därför ingår det alltid produktrekommendation anpassat till dig.

LashLift-Fransböjning

Vill du ha en piggare look redan när du vaknar? Då passar LashLift som har tagit skönhetsmarknaden med storm utmärkt för dig. LashLift ger en naturlig fransböj som håller i 6-8 veckor. I LashLift behandlingen väljer vi en spole efter önskat resultat och anpassat för fransens nuvarnade längd för att uppnå ett fantastiskt resultat.

Frans- och/eller brynfärg

Välskötta formade, färgade fransar och bryn förhöjer ögonen och ansiktets uttryck. En behandling som gör vardagen lite enklare med en hållbarhet på ca: 4-6 veckor.

Hårborttagning

Vaxning passar perfekt för dig som vill ha ett längre och mer hållbart resultat. Vaxning är en temporär hårborttagningsmetod som håller i ca: 4-6 veckor.

Pedikyr

Visst är det viktigt att ta hand om dina fötter som du ska gå på livet? En pedikyr behandling gör att dina fötter känns lätta och lena att gå på. Du väljer om du vill ha med eller utan lack, eller om du vill ha Shellac som är en metod som håller i flera veckor.

Manikyr

En manikyr med eller utan vanligt lack eller med shellac. Shellac-lackning är en metod som håller i flera veckor. Du väljer själv vad som passar dig.

Massage

En massagebehandling som ger lugn och ro i både kropp och själ. Du väljer själv vilken tidsram som passar din vardag, därefter anpassar vi massagebehandlingen efter dina önskemål.