Vaxning och fransar på Östermalm

Vaxning på Östermalm

Du som behöver hjälp med vaxning och som bor på Östermalm eller i någon annan del av Stockholm eller dess omnejd är varmt välkommen till mig Johanna Jonehed och företaget JJ Skin & Beauty, som jag äger och driver. Jag utför många olika slags behandlingar inom vaxning och dylikt. Jag försöker alltid att anpassa mitt arbete efter de förutsättningar, behov och önskemål, som du som kund har på mitt arbete. Med min hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att hjälp med vaxning.

Hjälp med fransar

Jag erbjuder även hjälp med olika slags behandlingar inom fransar. Om du bor på Östermalm eller i dess närhet, så rekommenderar jag dig att ta hjälp av JJ Skin & Beauty, om du är intresserad av mina behandlingar inom fransar eller dylikt. Med min hjälp får du eleganta, tjusiga och moderna fransar till ett mycket rimligt pris.

Övriga behandlingar som erbjuds

Förutom att erbjuda ansiktsbehandlingar, vaxning och hjälp med fransar, så har jag även möjlighet att hjälpa till med andra slags behandlingar inom skönhet och hälsa. Det som kan komma i fråga är bland annat behandlingar som rör färgning av bryn, lashlift, massage, shellac, manikyr, predikyr och mycket, mycket mer, Om du vill veta mera om de behandlingar som jag erbjuder, så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Jag kan ge dig tips och råd

Om du är osäker på vilken typ av behandling som skulle passa just dig och dina behov, så är du välkommen att be mig om tips och råd kring detta. Jag är duktig på att utforma en passande behandling utifrån den enskilde kundens behov och förutsättningar. Tillsammans kan vi gå igenom din situation och komma fram till vilken slags behandling, som skulle passa just dig. Jag erbjuder som sagt många olika slags skönhetsbehandlingar och oavsett vilken av dessa som du slutligen väljer, så är det min ambition att du skall bli helt nöjd med resultatet.